Zhuzhou Better Tungsten Carbide Co., Ltd
ZZBETTER wis nglayani pemotong PDC, tombol karbida lan rod karbida luwih saka 15 taun. Kita duwe anggota staf profesional ing babagan desain, produksi lan pemasaran. Kabeh Staff kita uga dilatih lan pengalaman.
Batang karbida tungsten minangka aplikasi kanggo nggawe mata bor, pabrik akhir, reamers, pemotong khusus mobil, pemotong khusus mesin.
Strip karbida Tungsten komersial nggabungake resistensi karat kanthi kinerja sing luwih dhuwur.
Piranti tambang karbida sing disemen digunakake digunakake kanggo alat rock, alat pertambangan sing digunakake ing penggalian, pertambangan, terowongan lan konstruksi.
Gambar mati biasane digunakake kanggo nggambar kawat, rod, bar, lan tabung.
Babagan ZZBETTERZhuzhou Better Tungsten Carbide Co., Ltd dumunung ing Kutha Zhuzhou, Provinsi Hunan,  ing ngendi wilayah prodhuksi karbida tungsten paling gedhé ing China. Kita duwe pabrik khusus ing tungsten karbida, kita uga nyedhiyakake akeh produk liyane sing ora bisa diprodhuksi. Kita minangka perusahaan dagang teknologi, setya nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo sing pengin entuk produk kanthi kualitas apik lan rega sing paling apik.※Apa sampeyan bisa nemokake saka kita?1. Pemotong PDC2. Alat Tambang Tungsten Carbide3. Batang / Batang Tungsten Carbide.Kita duwe komitmen kanggo ...
maca liyane

KUALITAS apikNAMPA PEMERIKSAAN PIHAK KETIGA

1850

Proyek rampung

106

Tropi diraih

152

Buruh sing duwe pengalaman

Counter
produk kita
ZZBETTER menehi respon cepet lan layanan enten. Respon kanggo pitakon sampeyan ditindakake dening tim sing berpengalaman lan mumpuni sajrone layanan online 24 jam. Sugeng rawuh, hubungi kita, manawa kanggo saran teknis utawa kutipan liyane.
NDELENG KABEH PRODUK
WARTA TERBARU
05-26
2022

Production Process and Forming Process of Cemented Carbide Rod

Production Process and Forming Process of Cemented Carbide Rod
05-25
2022

Common Metal Surface Treatments

Common Metal Surface Treatments
05-25
2022

Application of Ultra-fine Grain Cemented Carbide

Application of Ultra-fine Grain Cemented Carbide