Zhuzhou Better Tungsten Carbide Co., Ltd
ZZBETTER wis nglayani pemotong PDC, tombol karbida lan rod karbida luwih saka 15 taun. Kita duwe anggota staf profesional ing babagan desain, produksi lan pemasaran. Kabeh Staff kita uga dilatih lan pengalaman.
Batang karbida tungsten minangka aplikasi kanggo nggawe mata bor, pabrik akhir, reamers, pemotong khusus mobil, pemotong khusus mesin.
Batang karbida tungsten minangka aplikasi kanggo nggawe mata bor, pabrik akhir, reamers, pemotong khusus mobil, pemotong khusus mesin.
Strip karbida Tungsten komersial nggabungake resistensi karat kanthi kinerja sing luwih dhuwur.
Strip karbida Tungsten komersial nggabungake resistensi karat kanthi kinerja sing luwih dhuwur.
Piranti tambang karbida sing disemen digunakake digunakake kanggo alat rock, alat pertambangan sing digunakake ing penggalian, pertambangan, terowongan lan konstruksi.
Piranti tambang karbida sing disemen digunakake digunakake kanggo alat rock, alat pertambangan sing digunakake ing penggalian, pertambangan, terowongan lan konstruksi.
Gambar mati biasane digunakake kanggo nggambar kawat, rod, bar, lan tabung.
Gambar mati biasane digunakake kanggo nggambar kawat, rod, bar, lan tabung.
Babagan ZZBETTERZhuzhou Better Tungsten Carbide Co., Ltd dumunung ing Kota Zhuzhou, Provinsi Hunan, sing dadi wilayah prodhuksi tungsten karbida paling gedhe ing China. Kita duwe pabrik khusus ing tungsten karbida, kita uga nyedhiyakake akeh produk liyane sing ora bisa diprodhuksi. Kita minangka perusahaan dagang teknologi, setya nyedhiyakake sumber daya produk sing paling apik kanggo wong-wong sing pengin entuk produk kanthi kualitas apik lan rega sing paling apik.※Apa sampeyan bisa nemokake saka kita?Produk utama kami1. Batang Karbida2. Piring lan Strip Karbida3. Alat Tambang Karbida4. Kar...
ABOUT US
maca liyane

KUALITAS apikNAMPA PEMERIKSAAN PIHAK KETIGA

1850

Proyek rampung

106

Tropi diraih

152

Buruh sing duwe pengalaman

Counter
produk kita
ZZBETTER menehi respon cepet lan layanan enten. Respon kanggo pitakon sampeyan ditindakake dening tim sing berpengalaman lan mumpuni sajrone layanan online 24 jam. Sugeng rawuh, hubungi kita, manawa kanggo saran teknis utawa kutipan liyane.
NDELENG KABEH PRODUK
WARTA TERBARU
05-23
2024

What is Tungsten Carbide Drawing Die?

What is Tungsten Carbide Drawing Die
05-20
2024

What is Zund Blades?

What is Zund Blades
05-16
2024

Apa iku Titanium?

Apa iku Titanium