Zhuzhou Leuwih alus Tungsten Carbide Co., Ltd
ZZBETTER parantos ngalayanan pemotong PDC, tombol karbida sareng batang karbida langkung ti 15 taun. Kami ngagaduhan anggota staf profésional dina bidang ngarancang, ngahasilkeun sareng pamasaran. Sadaya staf kami dilatih sareng berpengalaman.
Batang karbida tungsten mangrupikeun aplikasi pikeun ngadamel mata bor, pabrik tungtung, reamers, pemotong khusus mobil, pemotong khusus mesin.
Jalur karbida Tungsten komérsial ngagabungkeun résistansi korosi sareng kinerja anu langkung luhur.
Alat-alat tambang karbida anu disemén seueur dianggo pikeun alat-alat batu, alat-alat pertambangan pikeun dianggo dina penggalian, pertambangan, tunneling sareng konstruksi.
Dies gambar ilaharna dipaké pikeun ngagambar kawat, rod, bar, sarta tube.
Ngeunaan ZZBETTERZhuzhou Better Tungsten Carbide Co., Ltd lokasina di Kota Zhuzhou, Propinsi Hunan,  dimana wewengkon ngahasilkeun tungsten carbide panggedena di Cina. Kami gaduh pabrik khusus dina karbida tungsten, kami ogé nyayogikeun seueur produk anu sanés anu urang teu tiasa ngahasilkeun. Kami mangrupikeun perusahaan dagang téknologi, komitmen pikeun sumber daya produk anu pangsaéna pikeun anu hoyong kéngingkeun produk kualitas sareng harga anu pangsaéna.※Naon anu anjeun tiasa mendakan ti kami?1. Pamotong PDC2. Parabot Pertambangan Tungsten Carbide3. Batang / Batang Tungsten Carbide.Kam...
maca deui

KUALITAS alusPikeun nampa pamariksaan PIHAK KETIGA

1850

Proyék réngsé

106

Piala kahontal

152

pagawe ngalaman

Counter
produk urang
ZZBETTER nyadiakeun respon gancang sarta layanan attentive. Tanggapan kana patarosan anjeun dilaksanakeun ku tim kami anu berpengalaman sareng mumpuni pikeun layanan online 24 jam. Wilujeng sumping ngahubungan kami, naha pikeun nasihat teknis atawa cutatan lianna.
Témbongkeun sakabéh produk
BÉRITA PALING ÉNGGAL
05-21
2022

What is HSS?

What is HSS? What is HSS? High-speed steel
05-21
2022

What Kind of Material Is Tungsten Steel?

What Kind of Material Is Tungsten Steel?
05-20
2022

Introduction of Tungsten Carbide Wire Drawing Dies

Introduction of Tungsten Carbide Wire Drawing Dies