Zhuzhou Leuwih alus Tungsten Carbide Co., Ltd
ZZBETTER parantos ngalayanan pemotong PDC, tombol karbida sareng batang karbida langkung ti 15 taun. Kami ngagaduhan anggota staf profésional dina bidang ngarancang, ngahasilkeun sareng pamasaran. Sadaya staf kami dilatih sareng berpengalaman.
Batang karbida tungsten mangrupikeun aplikasi pikeun ngadamel mata bor, pabrik tungtung, reamers, pemotong khusus mobil, pemotong khusus mesin.
Jalur karbida Tungsten komérsial ngagabungkeun résistansi korosi sareng kinerja anu langkung luhur.
Alat-alat tambang karbida anu disemén seueur dianggo pikeun alat-alat batu, alat-alat pertambangan pikeun dianggo dina penggalian, pertambangan, tunneling sareng konstruksi.
Dies gambar ilaharna dipaké pikeun ngagambar kawat, rod, bar, sarta tube.
Ngeunaan ZZBETTERZhuzhou Leuwih alus Tungsten Carbide Co., Ltd perenahna di Kota Zhuzhou, Propinsi Hunan, nu panggedena wewengkon tungsten carbide ngahasilkeun di Cina. Kami gaduh pabrik khusus dina karbida tungsten, kami ogé nyayogikeun seueur produk anu teu tiasa kami hasilkeun. Kami mangrupikeun perusahaan dagang téknologi, komitmen pikeun nyayogikeun produk anu pangsaéna pikeun anu hoyong kéngingkeun produk kualitas sareng harga anu pangsaéna.※Naon anu anjeun tiasa mendakan ti kami?Produk utama kami1. Batang Karbida2. Pelat Karbida jeung Strip3. Alat Tambang Karbida4. Carbide maot5. PDC ...
maca deui

KUALITAS alusPikeun nampa pamariksaan PIHAK KETIGA

1850

Proyék réngsé

106

Piala kahontal

152

pagawe ngalaman

Counter
produk urang
ZZBETTER nyadiakeun respon gancang sarta layanan attentive. Tanggapan kana patarosan anjeun dilaksanakeun ku tim kami anu berpengalaman sareng mumpuni pikeun layanan online 24 jam. Wilujeng sumping ngahubungan kami, naha pikeun nasihat teknis atawa cutatan lianna.
Témbongkeun sakabéh produk
BÉRITA PALING ÉNGGAL
11-26
2022

Tungsten Carbide Balls on the Ballpoint Pen

Tungsten Carbide Balls on the Ballpoint Pen
11-25
2022

What You Need To Consider Before Applying Waterjet Cutting?

What You Need To Consider Before Applying Waterjet Cutting?
11-25
2022

Waterjet Cutting In Industry

Waterjet Cutting In Industry