Zhuzhou Better Tungsten Carbide Co., Ltd
ZZBETTER ka shërbyer prerëse PDC, butona karabit dhe shufra karabit për më shumë se 15 vjet. Ne kemi staf profesional në fushën e projektimit, prodhimit dhe marketingut. I gjithë stafi ynë është i trajnuar mirë dhe me përvojë.
Shufrat e karbitit të tungstenit janë aplikim në prodhimin e pjesëve të stërvitjes, mullinjve fundorë, prerësve specialë të automobilave, prerësve specialë të motorit
Shufrat e karbitit të tungstenit janë aplikim në prodhimin e pjesëve të stërvitjes, mullinjve fundorë, prerësve specialë të automobilave, prerësve specialë të motorit
Shiritat komercialë të karbitit të tungstenit kombinojnë rezistencën ndaj korrozionit me performancë më të lartë.
Shiritat komercialë të karbitit të tungstenit kombinojnë rezistencën ndaj korrozionit me performancë më të lartë.
Mjetet e minierës së karabit të çimentuar aplikohen gjerësisht për mjetet shkëmbore, veglat e minierave për përdorim në gurore, miniera, tunele dhe ndërtim.
Mjetet e minierës së karabit të çimentuar aplikohen gjerësisht për mjetet shkëmbore, veglat e minierave për përdorim në gurore, miniera, tunele dhe ndërtim.
Mjetet e vizatimit zakonisht përdoren për të vizatuar tela, shufër, shufër dhe tub.
Mjetet e vizatimit zakonisht përdoren për të vizatuar tela, shufër, shufër dhe tub.
Rreth ZZBETTERZhuzhou Better Tungsten Carbide Co., Ltd ndodhet në qytetin Zhuzhou, Provinca Hunan, e cila është zona më e madhe e prodhimit të karabit tungsteni në Kinë. Ne zotërojmë një fabrikë të specializuar në karabit tungsteni, ne gjithashtu furnizojmë shumë produkte të tjera që nuk mund të prodhojmë. Ne jemi një kompani tregtare teknologjike, e përkushtuar për të siguruar burimet e produkteve më të mira për ata që duan të marrin produkte me cilësi të mirë dhe çmim më të mirë.※Çfarë mund të gjeni nga ne?Produktet tona kryesore1. Shufra karabit2. Pllaka dhe shirita karabit3. Mjetet e min...
ABOUT US
Lexo më shumë

CILËSI TË MIRËTË PRANONI ÇDO INSPEKTIM TË PALËS SË TRETË

1850

Projekti ka përfunduar

106

Trofeu i arritur

152

Punëtorët me përvojë

Counter
Produktet tona
ZZBETTER ofron një përgjigje të shpejtë dhe shërbim të vëmendshëm. Përgjigja ndaj kërkesës suaj kryhet nga ekipi ynë me përvojë dhe i kualifikuar për shërbimin online 24 orësh. Mirë se vini të na kontaktoni, qoftë për këshilla teknike apo ndonjë ofertë tjetër.
SHIKO TË GJITHA PRODUKTET
LAJMET E FUNDIT
06-12
2024

The Future of Cutting Tools: Tungsten Carbide Blades

The Future of Cutting Tools_Tungsten Carbide Blades
06-06
2024

The Evolution of Tungsten Carbide Composite Rods

The Evolution of Tungsten Carbide Composite Rods
05-28
2024

Si shufrat e përbërë të karabit të tungstenit po transformojnë qëndrueshmërinë

Si shufrat e përbërë të karabit të tungstenit transformojnë qëndrueshmërinë